Seçim Tatil Bölgelerine Uğramıyor - Son Dakika
Yerel

Seçim Tatil Bölgelerine Uğramıyor

Seçim Tatil Bölgelerine Uğramıyor

Cumhurbaşkanlığı seçimine kısa bir süre kala, tatil bölgelerinde esnaf ve vatandaş seçim yerine turizm sezonuna odaklanmış durumda.

02.08.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimine kısa bir süre kala, tatil bölgelerinde esnaf ve vatandaş seçim yerine turizm sezonuna odaklanmış durumda.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, turizm bölgelerinde özellikle esnafın seçimle ilgilenmediğini belirterek, "Yoğun ve sıkıntılı bir turizm sezonu sürerken, esnaf turizm sezonuna endekslenmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı seçimi özellikle turizm esnafının pek ilgi alanına girmiyor" dedi.

Bu arada, Cumhurbaşkanlığı seçimleri turizm sezonunda rezervasyonlarda hiçbir olumsuz etki yapmadığı ortaya çıktı. Kuşadası Otelciler Derneği(KODER) Başkanı ve 5 yıldızlı Korumar Oteli'nin Genel Müdürü Tacettin Özden, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin rezervasyonlara etki yapmadığını, iptal veya erteleme yaşanmadığını belirterek, " Ramazan ayının bitmesiyle birlikte yoğun bir talep var. Seçim olmasına rağmen İç pazarda ise rezervasyonlarda iptal söz konusu değil. Bu tablo seçimlerde tatile çıkanların oy kullanmayı düşünmediği şeklindi. Yazlığı olanlar seçmen kayıtlarını almıştır ancak otellerde tatil yapanların ancak ikamet adreslerinde oy kullanabileceği için böyle bir imkanı olmayacak" dedi.

Seçimlere kadar veya seçimlerden sonra otel konaklamalarında bir değişiklik beklemediklerini kaydeden KODER Başkanı Tacettin Özden, seçimler öncesi, sonrası veya aradaki günlerle ilgili rezervasyon iptali, erteleme olmadığını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçim Tatil Bölgelerine Uğramıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement