Seçim Telaşındaki Belediyeler Yarınki Sınav Nedeniyle Görevlerini Aksatmasın! - Son Dakika
Güncel

Seçim Telaşındaki Belediyeler Yarınki Sınav Nedeniyle Görevlerini Aksatmasın!

Ankara Valiliği YGS sınavı ile ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

22.03.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valiliği YGS sınavı ile ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Belediyelerden sınavla ilgili görevlerini yerine getirmeleri istendi.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nın Ankara'da 23 Mart 2014 Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, 22 Mart 2014 Cumartesi günü saat 18.00'den 23 Mart 2014 Pazar günü saat 13.00'e kadar olan süre içerisinde motorlu taşıtların klakson çalmaları, düğün, asker uğurlama vs. konvoylarının oluşturulması, bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve buna benzer her türlü çalışma yapılması, Ankara ili mülki hudutları dâhilinde yasaklandı.

Seçim araç ve bürolarından ya da açık-kapalı alan toplantılarından dışarı ses verilmesinin İlçe Seçim Kurullarına bağlı olduğu da kaydedildi. Sınavların yapıldığı okullar ve kamu binaları bahçelerine ve çevrelerine sınav günü ve saatlerinde hiçbir vasıtanın park ettirilmeyecek. Belediye başkanlıkları sınav merkezlerine gidecek güzergahları levhalarla belirleyecek ve toplu taşıma seferleri aksamadan sürdürülecek. Sınav heyecanı ve telaşı içerisinde kimlik cüzdanını kaybeden veya unutan öğrencilerin mağdur olmamaları için 23 Mart 2014 tarihinde Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Polatlı ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri hizmet vermek üzere açık tutulacak.

Gençlerin uzun ve yorucu çalışmalarının değerlendirileceği ve gelecekleri bakımından da önem taşıyan bu sınav nedeniyle sakin ve güvenli bir ortamda yapılması bakımından vatandaşlarımızdan gerekli duyarlılığın gösterilmesinin beklendiğini belirten Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, sınava katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Seçim Telaşındaki Belediyeler Yarınki Sınav Nedeniyle Görevlerini Aksatmasın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement