Seçim Zaferini Vekillerle Birlikte Kutladılar - Son Dakika
Politika

Seçim Zaferini Vekillerle Birlikte Kutladılar

Seçim Zaferini Vekillerle Birlikte Kutladılar

AK Parti’li 5 milletvekili, Kula’lı seçmenleriyle teşekkür buluşması gerçekleştirdi.

08.11.2015 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'li 5 milletvekili, Kula'lı seçmenleriyle teşekkür buluşması gerçekleştirdi.

Kula ilçe teşkilatında gerçekleştirilen teşekkür buluşmasına AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Murat Baybatur, Uğur Aydemir ve İsmail Bilen, ilçe başkanı Ahmet Palabıyık ve yönetimi, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, eski Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, eski ilçe başkanları ve eski yöneticileri, çok sayıda partili ile çevre ilçelerin başkanları ve yönetimleri katıldı.

Seçim otobüsüyle Alançeşme meydanına gelen vekiller partililer tarafından havai fişeklerle ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

ÖZDAĞ: "GELECEĞİ GÖREMEYEN BİRİSİN"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Şimdi egemen güçler, paralel yapı ve PKK, kirli ve şantajcı medya patronları ve sermayedarlar dediler ki; 'Bu AK Parti fazla oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ı alaşağı edemedik. Ahmet Davutoğlu'nun önünü keselim' dediler. HDP'ye destek verin diye çağrıda bulundular. HDP barajı aşacak, AK Parti tek başına iktidar olmayacaktı. Evet, HDP barajı aştı. Biz yüzde 41 oy aldık. Hedefleri şuydu kardeşlerim: CHP, MHP ve HDP koalisyonunu sağlamaktı. Olmadı CHP'yi bize yamamak istediler. Biz CHP'yle koalisyon görüşmeleri yaptık. CHP kısa vadeli reform hükümeti dedik kabul etmediler. Ben Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu sana teşekkür ediyorum. Geleceği göremeyen birisin. Öngörün zayıf olduğu için" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştiren Özdağ, "Bahçeli'ye dedik ki, 4 tane koalisyon teklifi yapıyoruz. Uzun vadeli koalisyon 4 sene; 'hayır', kısa vadeli; 'hayır', kısa vadeli koalisyon; 'hayır', azınlık hükümeti; 'hayır', seçim hükümeti; 'hayır'. Zaten bu Devlet Bahçeli 3 hata yaptı. Birincisi 1999'da yüzde 19 oy aldı. Refah Partisi ve Doğru Yol'la koalisyon kursa Başbakan olacaktı. Başbakanlığı reddetti gitti Ecevit'e yamak oldu. Sonra eridi baraj altında kaldı. Sonra yıllar geçti Anayasa'yı değiştirelim dedik. 26 maddeyi halka sunduk size getirdik. O zaman da hayır dedi. ya bu Alparslan Türkeş, MHP'nin kurucusu diyor ki; 'Türkiye başkanlıkla yönetilsin. Anayasa değişsin' diyor sen ne oluyorsun da hayır diyorsun" diye konuştu.

"DAHA MUHALEFETTEYKEN VAATLERİNE ZAM YAPIYOR"

Seçim öncesi vaatler üzerinden muhalefeti eleştiren Özdağ, "Vaatlerimiz olacak bizim ama CHP de aynı vaatlerde bulundu. MHP de bulundu. CHP hatta daha fazlasını bulundu. Gökyüzünü vaat etti yüzde 25 oy aldı. MHP denizleri vaat etti ancak yüzde 15 alabildi. Vaatler iyidir, güzeldir. Ama vaadi kimin yaptığı önemlidir. Kılıçdaroğlu vaat eder yapamaz. Çünkü iktidara gelemez. Çünkü bu adam 7 Haziran öncesi mazot 1,5 lira demişti. Sonra 1 Kasım öncesinde 1,8 yaptı. Muhalefetteyken zam yapıyor vaatlerinde böyle bir adam ancak CHP'dedir. Böyle adam da Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

İlçe teşkilatında düzenlenen programda büyük zaferi kutlama adına diğer milletvekili adayları da hazır bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Seçim Zaferini Vekillerle Birlikte Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement