Seçimlerde Yüzde 100 Oy Alan Muhtar Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Seçimlerde Yüzde 100 Oy Alan Muhtar Mazbatasını Aldı

Seçimlerde Yüzde 100 Oy Alan Muhtar Mazbatasını Aldı

Çanakkale’nin Fevzipaşa Mahallesi’nde, 1 Kasım’da yapılan muhtarlık seçimlerinde geçerli oyların tamamını alan Ramazan Işıldak, 6. dönem muhtarlık mazbatasını aldı.

17.11.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Fevzipaşa Mahallesi'nde, 1 Kasım'da yapılan muhtarlık seçimlerinde geçerli oyların tamamını alan Ramazan Işıldak, 6. dönem muhtarlık mazbatasını aldı.

Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak, 6. dönem muhtarlığına başladı. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olarak görevinden istifa eden Işıldak, aday gösterilmeyince yeniden muhtarlığa talip oldu. Işıldak, tek aday olarak girdiği seçimlerde geçerli oyların tamamını alarak muhtar seçildi. Daha önce 2011 seçimlerinde de istifa edip aday adayı olan Işıldak, aday gösterilmeyince yeniden muhtarlığa aday olmuş, 3 rakibi arasından yüzde 70 oy alarak muhtar seçilmişti. 2015 Haziran seçimlerinde de aynı şekilde görevi bırakan Işıldak, yeniden seçimlere girmiş, bu kez 3 aday arasında oylarını artırarak yüzde 75 oyla göreve getirilmişti.

2004 mahalli seçimlerinde yüzde 60 oy alarak göreve başlayan Işıldak, 2009 yılındaki mahalli seçimlerinde yüzde 75, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde (ara seçim) yüzde 95, 2014 mahalli seçimlerinde yüzde 95, 2015 yılı (ara seçim) yüzde 75 oy almıştı.

Daha önce 5 kez seçim kazandığını hatırlatan Işıldak, "3 kez normal seçimle göreve geldim. Daha önce 2 kez milletvekili aday adaylığı için istifa edip yeniden seçilmiştim. 3. kez aynı durumda yeniden sandığa gittik. Bu kez karşıma rakip çıkmadı. Geçerli oyların tamamını alarak muhtar seçildim. 3 kez adayı adayı olup görevime döndüm. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da tebrik mektubu gönderdi. Bugün yeniden mazbatamı alıp 6. dönem görevime başladım. Mahalleme hizmete devam edeceğim için mutluyum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seçimlerde Yüzde 100 Oy Alan Muhtar Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement