Securitas Türkiye Ormanı için Fidanlar Dikilmeye Başlandı - Son Dakika
Güncel

Securitas Türkiye Ormanı için Fidanlar Dikilmeye Başlandı

Securitas çıktığı sürdürülebilirlik yolunda tam hız iletiyor. Kurumsal sosyal sorumluluk adına hayata geçirdiği faaliyetlere Securitas Türkiye Ormanı ile bir yenisini ekledi.

23.06.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, sektörünün örnek temsilcisi olmaya devam ediyor. Uzun senelerdir devam eden yeşil güvenlik ve yeşil ofis uygulamalarının peşi sıra Securitas doğaya bir katkı da ağaç dikimi ile yaptı.

Sürdürülebilir faaliyetlerine bir yenisini ekleyen Securitas 13 Haziran 2015 tarihinde İzmir, Urla Kadıovacık mevkiinde Securitas Türkiye Ormanı için fidan dikimlerini gerçekleştirdi. Securitas Ülke Yönetimi ve Ege Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı fidan dikim merasiminin ardından Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu böyle anlamlı bir etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Securitas isminin doğaya bir nebze olsun katkıda bulunan bir faaliyetin içinde yer almasıyla gurur duyduklarını belirtti.

Şirket değerleri arasında yer alan"Çevre ve Sürdürülebilirlik" kapsamında hayata geçten "Securitas Türkiye Ormanı" daha güvenli bir dünya için yeşili korumanın önemine bir kez daha dikkat çekti.

Çevresel açıdan sürdürebilir biçimde iş yapmayı amaçlayan ve uluslararası anlaşmalarda belirlenen çevresel gereklilikleri yerine getiren Securitas, fidanları çalışanları, iş ve çözüm ortakları ile paylaşarak onları da bu sorumluluğun bir parçası haline getirdi.

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 20 farklı sektörden 400'ü aşkın kuruluşa hizmet veren Securitas, 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunuyor. Toplam 8 bölge ofisi, 7 şube ofisi, 1 mobil ofisi ve 220 kişilik idari kadroyla, 2143 hizmet noktasında 556 farklı proje yürütmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Securitas Türkiye Ormanı için Fidanlar Dikilmeye Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement