Seda Sayan Kanal D'ye Geçecek - Son Dakika
Medya

Seda Sayan Kanal D'ye Geçecek

Seda Sayan Kanal D\'ye Geçecek

Gündüz kuşağında Negehan Alçı ile yolları ayıran Kanal D yönetimi, onun yerine Seda Sayan'ı getirmek için kolları sıvadı.

05.11.2013 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müge Anlı'nın karşısında yeterince reyting alamayan Nagehan Alçı'nın Kanal D'den FOX'a geçişinin arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Kanal D gündüz kuşağı için eski gözdesi Seda Sayan'la görüşmeye başladı.

NAGEHAN'A REYTİNG DARBESİ

Geçtiğimiz sezon Beyaz Tv ekranlarında hararetli tartışmalar ile gündeme gelen Nagehan Alçı, bu sezon büyük bir sürpriz imza atarak Kanal D ekranlarında gündüz kuşağı programı sunmaya başladı. Fakat program yayınlanmaya başladığı ilk günden bu tarafa bir türlü beklenen ilgiyi görmedi. Düşük reytinglere daha fazla katlanamayan Kanal D yönetimi, Nagehan Alçı'nın programına son verdi.

4 YIL SONRA YUVAYA DÖNÜYOR

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında medya kulislerine bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. İddiaya göre; bir dönem gündüz kuşağı programlarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Seda Sayan, Kanal D yönetimi ile görüşüyor. Bir dönem TV8 ve Beyaz TV ekranlarında boy gösteren Seda Sayan'ın 4 yıl aradan sonra yeniden Kanal D'ye geçip geçmeyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Seda Sayan Kanal D'ye Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement