Sedat Bucak Kardeşinin Yanında - Son Dakika
Güncel

Sedat Bucak Kardeşinin Yanında

Sedat Bucak Kardeşinin Yanında

CHP Urfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak'ın ağabeyi Sedat Bucak Siverek'e yerleştiğini ve kardeşine destek vereceğini açıkladı.

15.05.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Urfa birinci sıra milletvekili adayı Ali Murat Bucak seçim çalışmaları kapsamında Hlivan'da halkla buluştu. Buluşmaya ağabey Sedat Bucak da katıldı. Sedat Bucak burada yaptığı konuşmasında, "Evimi onarıyorum, artık Siverek'teyim" mesajını verdi.

Hilvan'da bulunan seçim bürosunun açılışına DYP Eski Milletvekili Sedat Edip Bucak, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu ve CHP adayları tam kadro katıldı.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan CHP Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak uzun araçlardan oluşan konvoylarla Hilvan'a giriş yaparak seçim bürosuna geçti.

Kardeşine destek için Hilvan'a gelen eski DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Edip Bucak "CHP'nin Milletvekilleri arasında yaptığımız kader birliğinin sonucu olarak 4 milletvekilisin üstüne temsilci meclise göndermek. Bununda Urfa'nın hayrına olacağını düşünüyorum çünkü İl Başkanımız ve diğer milletvekillerimizle birlikte el ele, omuz omuza sonuna kadar hep beraber çalışacağız inşallah'da başarılı olacağımıza inanıyorum. Şuanda büyük bir sessizlik ve öfke var bunu görebiliyoruz bunun neticesinin ne olacağını sandıkta hep beraber göreceğiz. Bu süreç bittikten sonra da saha da olacağım. Şuanda evimi onarıyorum, çalışmalar bittikten sonra evimi de getiriyorum artık Siverek'te olacağım hep beraber kol kola sahada olacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sedat Bucak Kardeşinin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement