Sedat Şahin ve Yakınlarına İki İlde Operasyon: 19 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Sedat Şahin ve Yakınlarına İki İlde Operasyon: 19 Gözaltı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Şahin’in öldürülen kardeşi Vedat Şahin’in intikamını almak için yakınlarıyla birlikte saldırı hazırlığı yaptığı bilgisi üzerine İstanbul ve Samsun’da operasyon düzenledi.

13.03.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Şahin'in öldürülen kardeşi Vedat Şahin'in intikamını almak için yakınlarıyla birlikte saldırı hazırlığı yaptığı bilgisi üzerine İstanbul ve Samsun'da operasyon düzenledi. Operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Şahin ve yakınlarının öldürülen Vedat Şahin'in intikamını almak için saldırı hazırlığı yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Operasyon kapsamında 20 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Yapılan çalışmaların ardında polis ekipleri Samsun ve İstanbul Beylikdüzü'nde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. İstanbul'da 14, Samsun'da ise 5 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında Sedat Şahin'in kardeşi N.Şahin., oğlu E. Şahin ve yeğeni Ş.Şahin'nin de bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sedat Şahin ve Yakınlarına İki İlde Operasyon: 19 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement