Sefa, Fuar'ı Salladı - Son Dakika
Yerel

Sefa, Fuar'ı Salladı

Sefa, Fuar\'ı Salladı

Altınordu'nun sponsorluğunda İzmir Fuarı'nda sahne alan ünlü komedyen, 15 bine yakın İzmirliyi kahkahadan kırıp geçirdi.

03.09.2013 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'nun sponsorluğunda İzmir Fuarı'nda sahne alan ünlü komedyen, 15 bine yakın İzmirliyi kahkahadan kırıp geçirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Sefa Doğanay, Altınordu'nun sponsorluğunda 82. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda çıktığı gösterisinde 15 bine yakın İzmiriliyi kahkahaya boğdu. Fuar Konser Alanı'nda sahne alan ünlü komedyen, Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Seda Sayan, Yıldız Tilbe ve Küçük Emrah'ın yanı sıra Yalan Dünya dizisindeki karakterlerin taklitleriyle izleyicileri kırıp geçirdi.

Sevenlerinin isteği üzerine programını iki saate kadar uzatan ve taklitleri adeta konsere dönüştüren Sefa Doğanay'ın Bülent Ersoy ile Nihat Doğan şarkıları ise büyük alkış aldı. "Nihat Doğan olmak" üzerine özlü sözler de söyleyen Sefa Doğanay, Altınordu Futbol Akademisi'ndeki çocuklarla sahnede dans edip coştu. Trabzonsporlu olması nedeniyle benzer renkleri taşıyan Altınordu'ya sempati duyduğunu belirten, boynuna kırmızı-lacivertli Altınordu atkısı takan Sefa Doğanay, gecenin sonunda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Altınordu Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, Sefa Doğanay'a üzerinde isminin yazılı olduğu Altınordu'nun efsane formasını hediye etti.

Ünlü komedyen, İzmir'i böylesine büyük bir gösteri için ilk kez geldiğini söyleyerek, "Bu organizasyonun içerisinde yer aldığım için çok mutluyum. Altınordu'nun özellikle son sezonda güzel işler yaptığını takip ediyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk gecesinde de bir arada oluruz. Onlar için büyük bir alkış istiyorum" dedi. Sefa Doğanay'dan önce sahne alan Altınordu Freestyle top cambazları ve Türkiye'nin tek maskot bandosu da büyük ilgi gördü. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sefa, Fuar'ı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement