İstanbul Sefaköy'de Bomba Paniği - Son Dakika
Güncel

İstanbul Sefaköy'de Bomba Paniği

Küçükçekmece'de bir alışveriş merkezinin karşısındaki dershanenin önündeki şüpheli paket fünye ile patlatıldı.

10.01.2015 08:44  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sefaköy Halkalı Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin karşısında bulunan dershanenin önünde saat 08:30 sıralarında kırmızı renkte çakmak gazı kutusu gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polisi ardı.

FÜNYE İLE PATLATILDI

Olay yerine gelen ekipler, caddeyi güvenlik şeridiyle trafiğe kapattı. Bomba uzmanı ekipler çakmak gazı kutusunu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Patlama sırasında alevler yükseldi.

KAPATILAN YOL TRAFİĞE AÇILDI

Polis, fünye ile patlatılan çakmak gazı kutusunu incelemek üzere delil torbasına koyarak emniyete götürdü. Kapatılan yol daha sonra trafiğe açıldı.

İstanbul Sefaköy\'de Bomba Paniği
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul Sefaköy'de Bomba Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ZorroSS: Kürt açılımı dediler, Türk'ün vatanını böldüler. Müslümanız dediler, kendinden olmayan herkezi kafir ilan ettiler. Baş örtüsü dediler dinimizi rant malzemesi gördüler. Kimsesizlerin kimsesiyiz dediler, hep zengine verdiler, garibanın yanındayız dediler, adaleti altınları olana göre işlettiler. Biz Allah yolundayız dediler, devletin kasasını cüzdanlarına indirdiler. Metro yaptık yol yaptık dediler, milletin evini arabasını yakanları engelleyemediler. İleri Türkiye dediler, ne var ne yok yabancılara devrettiler. Herşeyi bi kenara bıraktım da 'bizi kendi yurdumuzda sığıntı ettiler' 13 7 Yanıtla
  • mert: millett iyice paronaya oldu. . . 3 4 Yanıtla
  • çotanak: kuşlara söyledim bugün uçarken o güzergahı kullanmayacaklar 4 2 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Polis herzaman çevik ve uyanık olması lazım şu uyur düşman uyumaz 5 0 Yanıtla
  • M16 İLE CLÜP GÜVENLİĞİNE TEHDİT: DÜN GECE MECİDİYEKÖYDE ADAM GECE CLÜP ÖNÜNDE ELİNDE M16 İLE KAPIDAKİ GÜVENLİKLERİ TEHDİT EDİYORDU MEKANDAN ÇIKMIŞ KAFASI TRİLYON SARHOŞ ORDAN GEÇERKEN GÖRDÜM ÖNCE POLİSLER SANDIM VE ELİNDE KELEŞ VAR SANDIM YANLARINDAN GECERKEN NAMLI UCUNA EL FENERİ TAKILMIŞ M16 İLE ADAM BEN KÜRTÜM SEN LAZMISIN KAFANA SIKARIM DİYE KAPIDA ÇALIŞAN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE M16 DOĞRULTMUŞ SİZ HALEN BOMBADAN BAHSEDİN BİZ CEBİMİZDE ÇAKIYLA YAKALANSAK ANAMIZDAN EMDİĞİMİZ SÜT BURNUMUZDAN GELİR KARAKOLDE MİLLET M16 İLE DOLAŞIYOR AGA 2 2 Yanıtla
  • Kemal Sunar: Komik valla 1 2 Yanıtla
  • Bişri kuşsever: Sallamayın ben kuşum rahat rahat uçuyorum , tövbe tövbe. 2 1 Yanıtla

Advertisement