Şefkatli Evler 500 Çocuk Hedeflerken 700 Çocuğu Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Şefkatli Evler 500 Çocuk Hedeflerken 700 Çocuğu Sevindirdi

Şefkatli Evler 500 Çocuk Hedeflerken 700 Çocuğu Sevindirdi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yaklaşan Ramazan Bayramı’ndan ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 çocuğu giydirme hedefini aşarak 700 çocuğu bayramlık kıyafetlerle sevindirdi.

28.06.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yaklaşan Ramazan Bayramı'ndan ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 çocuğu giydirme hedefini aşarak 700 çocuğu bayramlık kıyafetlerle sevindirdi.

Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı'nın çağrısıyla ilçedeki yüzlerce hayırseverin verdiği katkılarla 700 ihtiyaç sahibi ailenin minik yavrularının bayramlık kıyafetlerle giydirilmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Bir sosyal paylaşım sitesindeki kendi hesabından yaptığı paylaşımların ardından hayırseverlerle, ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kurarak 700 çocuğun giydirilmesinin yanı sıra yüzlerce yoksul aileye de yaklaşık 500 koli erzak yardımından bulunan dernek, bununla da yetinmeyip, Ramazan ayı süresince ikinci el ev eşyalarını da ihtiyaç sahiplerine kendi imkanlarıyla ulaştırmayı başardı.

Dernek Başkanı Fatma Cavlı, "Bizim asri görevimiz ihtiyaç sahipleriyle, hayırseverler arasında köprü olabilmek. Bu yüzden de Allah hayırseverlerimizden ve bağışçılarımızdan razı olsun." dedi.

Ramazan Bayramı öncesinde 500 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarını bayramlık kılık kıyafetlerle buluşturmak adına düzenledikleri kampanyaya hayırsever vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti de ifade eden Başkan Cavlı, " Bu yüzden de bizlere destek veren hayırseverlerimiz başta olmak üzere yardımcı olmaya çabalayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şefkatli Evler 500 Çocuk Hedeflerken 700 Çocuğu Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement