Seğmenler Kenti Ankara'nın Başkent Oluşunun 87. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Seğmenler Kenti Ankara'nın Başkent Oluşunun 87. Yıl Dönümü

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın Başkent Oluşunun 87

12.10.2010 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın Başkent oluşunun 87. yılı kutlamaları çerçevesinde yarın düzenlenecek törenle, kente katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşlara 'Seğmen Büyük Ödülü' verecek.

Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamada, belediyenin Ankara Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen resmi törenlerin ardından yarın akşam Rixos Oteli'nde geniş katılımlı bir resepsiyon düzenleyeceği kaydedildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in ev sahipliği yapacağı resepsiyonda Ankara'ya eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle değer katan, Ankara'nın marka değerini yükselten kişi, kurum ve kuruluşlara ilk kez 'Büyük Seğmen Ödülleri'nin verilecek. Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ve bürokratları tarafından belirlenen isimlere dağıtılacak ödüllerle başarılı işadamı, sanatçı, gazeteci, sporcu ve bilimadamı gibi önde gelen isimlerle hastane ve sivil toplum örgütlerinin başarılarının taçlandırılacağı ifade edildi.

- 'BÜYÜK SEĞMEN ÖDÜLLERİ'-

Açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 'Büyük Seğmen Ödülleri' listesinde, TAV Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren ve Ankara metrosuna verdiği destekler nedeniyle Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve hizmetlerinden dolayı Ankara Valisi Alaaddin Yüksel başta olmak üzere pek çok değerli isim bulunuyor.

13 Ekimde dağıtılacak 'Büyük Seğmen Ödülü'nü alacak diğer isimler ise şöyle:

'İnşaat Mühendisi Özkent Akbilek, emekli öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık, Ankara Vakfı Başkanı Ayhan Sümer, Nurçin Sayan, Ankara Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Seçim Aydın, Halter Bayanlar Dünya Şampiyonu Nurcan Taylan, Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonu Nazmi Avluca, Beyaz TV'de Latif Şimşek moderatörlüğündeki Dinamit Programı, radyocu Recep Kaya 'Reco Baba', TV8 Ankara temsilcisi Erkan Tan, Sabah Ankara Koordinatörü Ersin Ramoğlu, spor yazarı Ali Öcal, Bahriye Özen, Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (ANAÇEV) Başkanı Ayla Hatırlı, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Başkanı Gülgen Dural, Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı Başkanı Dr. İbrahim Ateş, KADBİR Başkanı Ayşe Serap Şahiner, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Başkanı Ali İlkbahar, işadamı Okan Sönmez, Güven Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi, flüt sanatçısı Şefika Kutluer, sanatçı Zekai Tunca, mimar Öner Tokcan, Sincan Şoförler Odası, Halk Otobüsçüleri Odası, Ankara Şoförler Odası, Ankara Minibüsçüler Odası, Servisçiler Odası, İlhan Gerim, Gimat Girişimcilik, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Dekanı Derviş Yılmaz Akademik, Gazi Üniversitesi, Makromarket, Çağdaş Market, Ankara Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ANKAMER), Avusturya Büyükelçisi Heida Maria Gürer, Suudi Arabistan Büyükelçisi Dr.Mohammed Al Hussanı Al Sharıf, Yakupoğlu Deri Sanayi(YDS), Eyüp Sabri Tuncer, Muhittin Hacı Bekir, Ali Uzungil.'

Ayrıca, TRT Ankara Radyosu, İlhan Cavcav, Nurettin Çarmıklı ve İhsan Doğramacı'ya jüri özel ödülü verilecek. (ZHL-ÇAL) - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seğmenler Kenti Ankara'nın Başkent Oluşunun 87. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement