Seher Karğı Gülen Yüzüyle ,Öğrencileri Güldürmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Seher Karğı Gülen Yüzüyle ,Öğrencileri Güldürmeye Devam Ediyor

Seher Karğı Gülen Yüzüyle ,Öğrencileri Güldürmeye Devam Ediyor

Iğdır'da yaşayan hayrısever eğiyim gönüllüsü Seher Karğı,gülen yüzüyle öğrencileri sevindirmeye yüzlerin güldürmeye devam ediyor.

27.11.2014 16:09  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük şehirlerden hayırsever insanlardan topladıkları kırtasiye,giyim gibi yardımları Iğdır'ın en ücra köylerine kadar Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli şube polislerle götürüp dağıtan Seher Karğı,yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Eğitim gönüllüsü Seher Karğı," Karanlığın belirsizliğin içerisinde eğitim eşitsizliği yüzünden ayrıştırılan ötekileştirilen çocuklar yerine okuyan okudukça güçlenen aydın yeni bir nesil için birlik beraberlik içinde güçlü bir Türkiye için kütüphanesi olmayan okullarımız kalmasın.Akdenizden Ege'ye Karadeniz'den İç Anadolu'ya haydi Türkiye hep birlikte..Iğdır da ki kütüphanesiz okulları kitaba kavuşturalım."dedi.

Iğdır'ın yalnız olmadığını vurgulayan Karğı şunları söyledi:,"Güneşin ilk doğduğu il Iğdır' da ki 3 okulumuz için geleceğimiz çocuklarımız için kitap desteklerinizi bekliyoruz.Çocuklarımız yarının güneşi olduklarını unutmıyalım. Iğdır il emniyet müdürlüğü toplum destekli şube müdürlüğünün desteğinde okullarımıza kütüphane kurmak için desteklerinizi bekliyoruz."

Seher Karğı ,Iğdır'da ki üç okulumuzdaki kütüphanelere roman türü, hikaye türü fıkra ve bilmece kitapları Atatürk'ün hayatını anlatan kitaplar cumhuriyeti anlatan kitaplar ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 100 temel eser kitaplarına ihtiyacımız vardır.Okullarımız birden sekize kadardır...Ayrıntılı bilgi almak isteyenler aşağıdaki telefondan bize ulaşabilirler..0 506 858 96 26"dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seher Karğı Gülen Yüzüyle ,Öğrencileri Güldürmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement