Şehidin Adı Parkta Yaşayacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Şehidin Adı Parkta Yaşayacak

Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi'nde açılan parka Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit olan polis memuru Şahin Polat Aydın'ın adı verildi.

29.05.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi'nde açılan parka Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit olan polis memuru Şahin Polat Aydın'ın adı verildi.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turgut Özal Mahallesi'nde 9 bin metrekare alan üzerine kurulan Şehit Şahin Polat Aydın Parkı'nın açılışına şehidin ailesi ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende şehidin amcası Vahit Aydın ve dayısı Şadi Altıntaş, Şahin Polat Aydın için yazdıkları şiirleri okudu. Şehidin ailesi ile parkın açılış kurdelesini kesen Yaşar, parkta incelemelerde bulundu.

Yaşar, daha sonra aynı mahallede bulunan Zülfikar Parkı'nın açılışını da gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Yaşar, "Burada en yakın zamanda bir de Umut Evi ve Kadın Merkezi projemiz hayata geçecek. Biz yaptığımız eserlere, parklara bu ülkeye hizmet etmiş sanatçılarımızın, vatan için canını vermiş şehitlerimizin, bu ülkeye hizmet eden sanayicilerimizin ismini vermekten onur duyuyoruz. Bugün de vatan uğruna canını vermiş kahraman şehidimizin ve Hz. Ali'nin çatal şeklinde iki başlı kılıcının adını parklarımıza vermekten şeref duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Şehidin Adı Parkta Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement