Şehidin Çocuğuna İsmini, Başkan Tahmazoğlu Koydu - Son Dakika
Güncel

Şehidin Çocuğuna İsmini, Başkan Tahmazoğlu Koydu

Şehidin Çocuğuna İsmini, Başkan Tahmazoğlu Koydu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, terör örgütü IŞİD saldırısıyla şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin yeni doğum yapan eşi Seher Nane’yi ziyaret etti.

13.08.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, terör örgütü IŞİD saldırısıyla şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin yeni doğum yapan eşi Seher Nane'yi ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu, şehidin eşinin isteği üzerine bebeğe şehit babası Mehmet Yalçın'ın ismini koydu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte, 20 gün önce Kilis'in Elbeyli ilçesinde terör örgütü IŞİD'in açtığı ateş sonrası şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin yeni doğum yapan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren Seher Nane'yi ziyaret etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Doktorlardan, bebeğin ve annesinin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Tahmazoğlu, şehit eşi ve yakınlarıyla sohbet ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Şehit eşi Seher Nane, Tahmazoğlu'ndan dünyaya gözlerini yeni açan oğlunun ismini koymasını rica etti. Şehit eşini kırmayan Başkan Tahmazoğlu, küçük bebeği kucağına alarak kulağına önce ezan okudu. Ezan sonrasında ise bebeğe şehit babasının ismi olan Mehmet Yalçın ismini koydu. Tahmazoğlu, bebeğin kulağına ismini söylerken, şehidin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

"ŞEHİDİMİZİN İSMİ ÇOCUĞUNDA YAŞAYACAK"

Şehit eşinin odasından ayrılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Her zaman Şehit Mehmet Yalçın Nane'nin ailesinin yanında olacaklarını söyleyen Tahmazoğlu şöyle konuştu:

"Vatanın birliği için, memleketimiz için, bayrağımız için 20 gün önce Kilis'te Dağ Karakolu'nda görev yaparken şehit edilen şehit astsubayımız Mehmet Yalçın Nane'nin bugün çocuğu dünyaya geldi. Şehidimize öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesi bizim ailemiz, bizim emanetimiz. Sağ olsun Sayın Başbakanımızın değerli eşleri Sare Davutoğlu hanımefendi de şehidimizin eşinin doğum yapacağı haber alarak dün gece şehrimize geldi. Gece saat 03.00'de şehidimizin çocuğu dünyaya geldi. Allah'a şükür hem çocuğumuzun sağlığı iyi hem annesinin sağlığı iyi. Bugün de kendilerini tekrar ziyaret ettik. Şehidimizin değerli eşlerini ve çocuğunun sağlıklı olduklarını gördük, mutlu olduk. Rabbim vatana, memlekete bağışlasın, inşallah hayırlı uzun ömürlü bir evlat olur. Şehidimizin eşi çocuğuna ismini koymamızı rica etti. Biz de çocuğun ismini koyduk. Zaten kendileri de daha önceden karar vermişler, şehidimizin ismi bundan sonra çocuğunda yaşayacak. Çocuğumuzun ismi Mehmet Yalçın Nane oldu. Bundan sonra da yine şehidimizin ailesinin yanında olmaya devam edeceğiz." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehidin Çocuğuna İsmini, Başkan Tahmazoğlu Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement