Şehidin Ebe Kardeşi: Hayalim Doğu'da Görev Yapmaktı, Şimdi Nereye Gideyim (2) - Son Dakika
Güncel

Şehidin Ebe Kardeşi: Hayalim Doğu'da Görev Yapmaktı, Şimdi Nereye Gideyim (2)

Şehidin Ebe Kardeşi: Hayalim Doğu\'da Görev Yapmaktı, Şimdi Nereye Gideyim (2)

Şehit POLİS ÇAĞDAŞ ARSLAN TOPRAĞA VERİLDİ Şehit polis Çağdaş Arslan'ın cenazesi, Beycuma Merkez Camisi morgundan alınıp evinin önüne getirildi.

17.09.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit POLİS ÇAĞDAŞ ARSLAN TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit polis Çağdaş Arslan'ın cenazesi, Beycuma Merkez Camisi morgundan alınıp evinin önüne getirildi. Adnan Arslan, oğlunun tabutuna omuz verdi. Evin önünde dua edilmesi ve helallik alınmasından sonra şehidin cenazesi omuzlarda aynı caminin avlusuna götürüldü.

AĞABEYİNİ ÜNİFORMASI İLE UĞURLADI

Şehit ağabeyinin üniformasını giyen Çağla Arslan, elinde onun fotoğrafı ile tabutun arkasından yürüyerek camiye geldi. Çağla Arslan, polis beresi takan küçük yeğeni Büşra Yüksel, annesi Sibel Arslan, babası Adnan Arslan ve diğer yakınlarıyla tabutun başında ağlamadan durmaya çalıştı. Ağlamamak için direnen Çağla Arslan, bir süre sonra dayanamayarak başını tabuta koyup gözyaşı döktü.

Bu sırada Sibel Arslan, kızının elinden oğlunun şapkasını alıp taktı. Sibel Arslan, "Yavrum vatan için kendini feda ettin. Herkes için kendini feda ettin" diyerek ağıt yaktı. Sonra ağabeyinin şapkasını tekrar alıp takan Çağla Arslan, yakınları tarafından tabutun başından uzaklaştırıldı. Bir süre sonra tekrar gelen Çağla Arslan, yakınlarıyla birlikte cenaze namazına kadar tabutun başından ayrılmadı. Oğlunun tabutuna gül suyu döken anne Sibel Arslan, "Ne güzel kokuyorsun oğlum" diyerek tabutu öperken, Çağla Arslan da tabutu öpüp selam durarak ağabeyini uğurladı.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına Vali Ali Kaban, AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, diğer protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi şehidin babası Adnan Arslan, bir yakını ile ön safa gelince arkada kalan Ak Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu yerini değiştirdi. Şehit babasının yanında duran Vali Ali Kaban ile Emniyet Müdürü Osman Ak'ın arasına giren Çaturoğlu, burada cenaza namazını kıldı. Şehidin cenazesi, namazın ardından omuzlarda cenaze aracına taşındı. Cenaze, Karadere Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin Ebe Kardeşi: Hayalim Doğu'da Görev Yapmaktı, Şimdi Nereye Gideyim (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement