Şehidin Kız Arkadaşı İsyan Etti: Vatan Sağolmasın - Son Dakika
Güncel

Şehidin Kız Arkadaşı İsyan Etti: Vatan Sağolmasın

Şehidin Kız Arkadaşı İsyan Etti: Vatan Sağolmasın

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında şehit olan uzman çavuş Ziya Sarpkaya'nın kız arkadaşı, Facebook hesabından yaptığı paylaşımla acısını dile getirdi.

30.07.2015 12:06  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş 27 yaşındaki Ziya Sarpkaya'nın kız arkadaşı 26 yaşındaki Fatma Tepe Facebook'ta acısını dile getirerek, "Vatan sağolmasın, yeter başka canlar, yarım kalmışlıklar olmasın, yeter bu nasıl bir acıdır. Rabbim sabır ver bana" sözlerini paylaştı.

"BANA KALAN SADECE GÜLÜŞÜN ŞEHİDİM"

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya dün memleketi Bolu'nun Göynük ilçesinde toprağa verildi. Ziya Sarpkaya ile evlilik planları yapan kız arkadaşı Fatma Tepe Facebook'ta şehidin gülen bir fotoğrafını paylaşarak, "Bana kalan sadece gülüşün şehidim, mekanın cennet biliyorum Ziyam." sözlerini yazdı.

"VATAN SAĞOLMASIN"

Fatma Tepe'nin paylaşımının ardından birçok kişi yorumlar bölümüne başsağlığı dileklerinde bulundu. Fatma Tepe ise paylaşımının altındaki yorumlar bölümüne, "Vatan sağolmasın, yeter başka canlar, yarım kalmışlıklar olmasın, yeter bu nasıl bir acıdır. Rabbim sabır ver bana. Umarım kanını yerde bırakmazlar. Umarım arkadaşları, devreleri onun için dua edin. Onu orada hep hatırlayın." sözlerini paylaştı.

ŞEHİDİN BABASI TESELLİ ETMİŞTİ

Dün şehidin cenazesinde gözyaşları döken Fatma Tepe'yi şehidin babası Salim Sarpkaya teselli etmeye çalışmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin Kız Arkadaşı İsyan Etti: Vatan Sağolmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (146)

  • tuna: Emin ol şehit kardeşin senden bunu duymak istemezdi.Allah rahmet eylesin.Vatan bizler sehit oldukca var olacak.bu itlere kalmicak. 71 312 Yanıtla
  • demo için: Yaw yollamayın bu fidanları dağa da askeriyede kahrolsun bböyle vatan. Kaç kişi öldü ne vatanı bu. Vallahi ölenlerin canı sadece siyasilerin nutukları içindir. Bırakın artık ya ne bu saçmalık. Ölmeyince öldürmeymce sağolmayacak mı vatan? Kardeşimin bi tanesi dağda biri askerde eey tsk ey pkk vallahi ikinizden nefret ediyoruz. Allah uğruna öldürttüğünüz toprağı tepenize indirsin kahrolun tıpkı bizim gibi. 307 55 Yanıtla
  • hols23: Vatan sağolmasın dedi diye destekleyenler vatan hainidir. 43 82 Yanıtla
  • GERÇEKÇE: Kız doğru söylemiş Vatandaşı olmayan bir VATAN neye yarar arkadaş.Barış sürecine devam edin herkes hakettiğini alsın kardeş kanı akmasın artık bunu istemiyoruz anlayın ! 114 6 Yanıtla
  • Haso............: Eger bilal olse idi savasta evlat acisi nedir. bilirdi. 10 68 Yanıtla
  • Diyar: Erdoğanın secim maşaları bunlar buş yere hayat kaybediyorlar böyle kazlar oldukça Erdoğan daha cok yollar bunları öleme 48 20 Yanıtla
  • bozkurtlarccc: Haddini bil ! Kız arkadaşı olman veya acın olması senin vatan hakkında böyle konuşma hakkı vermez ... Gerekirse Tüm Askerler şehit olacak ama yinede vatan sağ olacak ! Bi derdiniz varsa gidin yetkililere isyan edin. 13 55 Yanıtla
  • ..: sebep olanlar tez zamanda gebermenizi en içten duygularımla dilerim 59 4 Yanıtla
  • asli: Başkanlık uğruna düşen canlara bak. .allah sabır versin 56 7 Yanıtla
  • oktar: Fatma dogru söylüyor ne vatini sagolsun erdogan baskan olmadi ortaligi karistirip secime gitmek istiyor erkekse bilali göndersin enistesini göndersin vatan sagolmasin kimse ölmesin yazik bu tapragin cocuklari ölüyor hangisi icin vatan sagolsun diyecegiz ikiside bu vatanin cocuklari onun icin vatan sagolmasin. 52 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan'da FETÖ operasyonunda 2 firari hükümlü yakalandı
    13:58 Erzincan'da FETÖ operasyonunda 2 firari hükümlü yakalandı

    Erzincan'da yapılan operasyonda, örgüt faaliyetlerinin deşifresi ile aranan 2 FETÖ mensubu yakalandı. H.T. ve M.G. isimli hükümlüler, cezaevine teslim edildi.

  • 100 Yaşındaki Hüseyin Aydoğan, 72 Yıldır Günlük Tutuyor
    13:57 100 Yaşındaki Hüseyin Aydoğan, 72 Yıldır Günlük Tutuyor

    Ordu'da yaşayan 4 çocuk babası ve 29 torun sahibi 100 yaşındaki Hüseyin Aydoğan, 72 yıldır her gün aksatmadan günlük tutuyor. Aydoğan, günlük yazarak geçmiş anılarını hatırladığını ve bunun kendisine büyük fayda sağladığını belirtti.

  • Sinop'ta Kaza: 1'i Çocuk 3 Kişi Yaralandı
    13:57 Sinop'ta Kaza: 1'i Çocuk 3 Kişi Yaralandı

    Sinop'un Boyabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, sürücülerden biri ile birlikte araçta bulunan bir çocuk dahil olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Ferit Şenyaşar, Adalet Bakanlığı önünde adalet mücadelesi verdi
    13:56 Ferit Şenyaşar, Adalet Bakanlığı önünde adalet mücadelesi verdi

    DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, 2018 yılında ailesine yönelik saldırıya ilişkin annesi Emine Şenyaşar ile Adalet Bakanlığı önünde "adalet mücadelesi" verdiklerini belirterek, barolardan eylemlerine destek vermesini istedi. Şenyaşar, Meclis'te annesi Emine Şenyaşar ile düzenlediği basın toplantısında, 2018 yılında ailesinden üç kişinin Suruç Devlet Hastanesi'nde öldürüldüğünü söyledi. Annesi ile birlikte Adalet Bakanlığının önünde 6 gündür eylem yaptıklarını belirten Şenyaşar, annesinin talebinin olayın aydınlatılması ve tutuklu bulunan oğlunun serbest bırakılması olduğunu kaydetti. Türkiye'de her alanda derin krizlerin yaşandığını ve bunun temelinde adaletsizliğin yattığını savunan Şenyaşar, "Bir yerde haksızlık, hukuksuzluk varsa savunma sessiz kalmamalı. Buradan Türkiye Barolar Birliği başta olmak üzere bütün barolara çağrımızı yapıyoruz. Adalet Bakanlığının önünde yapılan bu insanlık mücadelesine sahip çıkalım, sessiz kalmayalım. Bu insanlık suçuna ortak olmayalım." dedi. Şenyaşar, eski Şanlıurfa Valisi'nden mahkemeye gelerek tanık olarak gördüklerini anlatmasını da istedi.

  • Samsun'da Yabancı Uyruklu Kişi 100 Bin Liralık Eşya Çaldı
    13:55 Samsun'da Yabancı Uyruklu Kişi 100 Bin Liralık Eşya Çaldı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bir Irak uyruklu kişi, kapısını kırdığı evden 3 gün boyunca 100 bin liralık eşya çaldı. Çaldığı eşyaları valizlerle taşıyan şüpheli, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

  • Samsun'da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 16 kişi yakalandı
    13:53 Samsun'da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 16 kişi yakalandı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında, 274 adet sentetik ecza, 41 gram metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca, 13,6 gram esrar, 6,26 gram skunk, 4 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 3 adet hassas terazi ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Uyuşturucu suçundan hapis cezası bulunan 1 kişi ile birlikte toplamda 16 kişi yakalandı.

  • Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir: Adanalı Artık Hizmet Bekliyor
    13:53 Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir: Adanalı Artık Hizmet Bekliyor

    Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana'da esnaf ziyaretleri sırasında Adanalıların belediyeden hizmet beklediğini belirtti. Kocaispir, 1 Nisan'da göreve gelmeleri durumunda Adana'nın sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

  • İzmit Belediyesi Ramazan'da Mahallenizdeyiz etkinlikleri Ayazma Mahallesinde devam ediyor
    13:53 İzmit Belediyesi Ramazan'da Mahallenizdeyiz etkinlikleri Ayazma Mahallesinde devam ediyor

    İzmit Belediyesi, Ramazan ayının coşkusunu ve birlikteliğini kentin dört bir yanına taşımak için düzenlediği Ramazan'da Mahallenizdeyiz etkinlikleri Ayazma Mahallesinde devam ediyor. Program kapsamında meddah gösterileri, illüzyon gösterileri, bilgi yarışmaları, Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca ile Ramazan hikayeleri ve orta oyunu gibi geleneksel Türk tiyatrosunun en sevilen örnekleri vatandaşlarla buluşuyor. Ayrıca çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramı da yapılıyor. Minikler dans etkinliklerine yoğun ilgi göstererek doyasıya eğleniyor.

  • Erenler'de Ramazan Ayında Çocuklara Oyun Aktiviteleri
    13:51 Erenler'de Ramazan Ayında Çocuklara Oyun Aktiviteleri

    Sakarya'nın Erenler ilçesinde ramazan ayı boyunca çocuklara yönelik çeşitli oyun aktiviteleri düzenleniyor. Belediye tarafından iftar sonrası oyun grupları hazırlanan çocuklar, aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçiriyor. Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, çocukların geleceği için çalışmaların artırılacağını belirtti.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 2016'dan bu yana 128 bin yaşlımıza hizmet sunduk
    13:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 2016'dan bu yana 128 bin yaşlımıza hizmet sunduk

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "2016 yılında başlattığımız Yaşlı Destek Programı ile yaklaşık 88 bin hanede 128 bin yaşlımızın sosyal bakımlarını gerçekleştirdik.


Advertisement