Şehidin Naaşı Memleketi Dursunbey'e Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Şehidin Naaşı Memleketi Dursunbey'e Ulaştı

Şehidin Naaşı Memleketi Dursunbey\'e Ulaştı

Şırnak’ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarının, zırhlı aracın geçişi sırasında düzeneği hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Gezen’in naaşı, Balıkesir’in Dursunbey ilçesine askeri bir helikopterle getirildi.

28.12.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının, zırhlı aracın geçişi sırasında düzeneği hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Gezen'in naaşı, Balıkesir'in Dursunbey ilçesine askeri bir helikopterle getirildi.

Ailesi, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, YSK Başkanı Sadi Güven, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan şehidin naaşı, askerler tarafından helikopterden alınarak cenaze arabasına konuldu. Şehidin annesi Ayşe Gezen ve kardeşi Halil Gezen bu esnada fenalık geçirirken, şehidin annesini Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı teselli etti.

Şehidin cenazesi konvoy ile ilçe merkezinden Dursunbey Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, cenazenin bu gece hastane morgunda kalacağı bildirildi. Öte yandan, yüzlerce Dursunbeyli vatandaş konvoyun önüne geçerek teröre lanet etti.

DURSUNBEY'DE YAPILMASI PLANLANAN TÖREN İPTAL EDİLDİ

Öte yandan, daha önce Dursunbey'de yapılacağı duyurulan askeri törenin iptal edildiği öğrenildi. Şehit babası Arif Gezen'in Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'a "Törenin mahallemizde yapılmasını rica ediyorum. Oğlum yarınki törenin ardından mahalle mezarlığında defnedilecek. Mahalleli de öyle istiyor" demesi üzerine askeri tören Durabeyler Mahallesi'ne alındı. Yarın öğle namazı öncesi yapılacak askeri törenin ardından öğle namazına müteakiben şehidin cenazesi defnedilecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehidin Naaşı Memleketi Dursunbey'e Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • turgut: Balıkesirde yılbaşı saçmalıkları iptal edilsin.müslüman olan yılbaşı kutlaması yapmaz. 2 1 Yanıtla

Advertisement