Şehir Hayatı Ondan Sorulur - Son Dakika
Güncel

Şehir Hayatı Ondan Sorulur

Şehir Hayatı Ondan Sorulur

En son trendlerin en yakın takipçisi, Hürriyet Gazetesi Kelebek Eki "life style" köşe yazarı Onur Baştürk, işini, hayatını MAG Temmuz sayısına verdiği röportajı ile anlattı.

08.07.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazetecilik serüvenine Ankara'da başlayan Onur Baştürk, birçok ulusal gazetede şehir hayatını kaleme alan yazıları ile dikkat çekti. Hürriyet Gazetesi Kelebek Eki köşe yazarı Onur Baştürk, meslek hayatını, kitaplarını, gündelik yaşamında merak edilenleri MAG okuyucuları için gerçekleşen röportajında paylaştı. Durup dururken yakınında bulunan herhangi birinin hayatı hakkında hikaye kurgulayabileceğini söyleyen Baştürk, kitabının da ismi olan "Uydurukçu" halini, doğal hali olarak tanımlıyor. Kesin konuşmalardan kaçınan, mesleki kariyerinin zirvesindeki ünlü köşe yazarı, gideceği her yerde renkli bir hayat arayanlardan. "Life Style" yazarlığının keyifli yanlarını ve zorluklarını paylaştığı samimi röportajı ile Onur Baştürk, MAG Temmuz sayısında sizlerle buluşuyor.

Çağla Kubat'ın kapak yıldızı olduğu MAG, her sayısında bir birinden ünlü ismi okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Hayatı Ondan Sorulur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement