Şehir Tiyatroları'ndan "Levent Üzümcü'nün Yanındayız" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şehir Tiyatroları'ndan "Levent Üzümcü'nün Yanındayız" Açıklaması

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği bir açıklama yaparak, sanatçı Levent Üzümcü’yü desteklediklerini ve yanında olduklarını belirttiler.

28.08.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği bir açıklama yaparak, sanatçı Levent Üzümcü'yü desteklediklerini ve yanında olduklarını belirttiler.

Tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü'nün çalıştığı kurumdan demokratik olmayan yollarla ihraç edilmesi üzerine, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği, kamuoyuna bir açıklama yaparak düşüncelerini dile getirdiler. Genel sanat yönetmenliği tarafından yapılan açıklamada Levent Üzümcü'nün ihraç kararının üzücü olduğu ifade edildi. Üzümcü'nün yalnız olmadığı anlatılan açıklama şu şekilde:

"Tiyatromuzun her daim iyi ilişkiler içinde olduğu sanatçı dostumuz Levent Üzümcü' nün bağlı bulunduğu kurumdan, demokratik olmayan bir yolla ihraç edilmesi tüm ülkede sanata inanan insanları üzdüğü gibi tiyatromuz emekçilerini de ciddi ölçüde üzmüştür. İzleyicisi ile her süreçte bir olan ve bir arada hareket eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları; bu üzücü olayda da seyircisi, oyuncusu, tüm sahne emekçileriyle birlikte Levent Üzümcü' nün yanındadır. Bu yanlış karardan ilk fırsatta vazgeçileceği umudunu taşımakla birlikte, tiyatromuzun kapılarının Levent Üzümcü'ye açık olduğunu ve karanlığa birlikte ışık tutmaya davet ettiğimizi tüm kamuoyuna duyururuz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehir Tiyatroları'ndan 'Levent Üzümcü'nün Yanındayız' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement