Şehir Tiyatrosu ile kahkaha tufanı devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Şehir Tiyatrosu ile kahkaha tufanı devam ediyor

Şehir Tiyatrosu ile kahkaha tufanı devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesinde en keyifli gösterileriyle sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

16.08.2016 16:11  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesinde en güzel oyunlarını sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Sanatçıların sahne performansları, ilçelerde yaşayan vatandaşlara kahkaha dolu anlar yaşatıyor.

Şehir Tiyatrosu, tüm ilçelerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen 'Her Yerde Tiyatro' projesi kapsamında yaz sezonuna keyifli gösterilerle devam ediyor. Usta sanatçılar, yaz turnesinin 2. etabında 'Leyla ile Mecnun' ve 'Arslan Bey'in Kerimesi' adlı sevilen oyunlarıyla vatandaşlarla bir araya geliyor. Şehir Tiyatrosu sanatçıları, bu kez İznik Müşküle, Gemlik Karacaali ve Kurşunlu, Karacabey Yeniköy, Mudanya Yörükyenicesi, Keles Kıranışıklar ve Osmangazi Nilüferköy'de oyunlarını sahneledi. Sanatçıları genç yaşlı tüm vatandaşlar ilgiyle izledi. Sanatseverler, yaz akşamlarını eğlenceli oyunlarla renklendiren sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Tiyatrosu ile kahkaha tufanı devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement