Şehirler ve Kültürler Gezisi İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Şehirler ve Kültürler Gezisi İçin Kayıtlar Başladı

Şehirler ve Kültürler Gezisi İçin Kayıtlar Başladı

Siirt Gençlik Merkezi tarafından ’Şehirler ve kültürler’ projesi kapsamında düzenlenecek olan geziler için kayıtlar başladı.

29.06.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Gençlik Merkezi tarafından 'Şehirler ve kültürler' projesi kapsamında düzenlenecek olan geziler için kayıtlar başladı.

Proje ile Siirt'ten 240 genç Eskişehir, Çanakkale ve Konya illerine gönderileceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, projede, gezilere gönderilecek gençlerin gittikleri illerin tarihini kültürünü ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulmalarını amaçladıklarını söyledi. Tekin, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanacak olan proje ile gençlerin özgüven sahibi olmaları, sosyal iletişim becerilerini geliştirmeleri ve gezip görerek öğrenmeleri amaçlanıyor. Bu seyahatlerde gençler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konaklayacak olup etkinliklerin tüm masrafları Bakanlıkça karşılanacaktır" dedi.

Temmuz 2015 tarihi sonuna kadar devam edecek başvurularda, geziye katılmak isteyen gençlerin internet üzerinde de başvuru yapabilecekleri belirtildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehirler ve Kültürler Gezisi İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement