Şehirler ve Kültürler" Projesi - Son Dakika
Yerel

Şehirler ve Kültürler" Projesi

Şehirler ve Kültürler" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Şehirler ve Kültürler Projesi” kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) Adana Şakirpaşa Havalimanı’na gelen gençler Şanlıurfa ve Konya’ya gidecek kız ve erkek grubu gezi illerine gönderildi.

14.08.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) Adana Şakirpaşa Havalimanı'na gelen gençler Şanlıurfa ve Konya'ya gidecek kız ve erkek grubu gezi illerine gönderildi.

Gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan kişilerle tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında KKTC'den Adana Şakirpaşa Havalimanı'na gelen, Şanlıurfa ve Konya'ya gidecek kız ve erkek 40 kişilik grup gezi illerine uğurlandı.

"Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında 14-24 yaş arasındaki Konya ve Şanlıurfa kız ve 14-24 yaş arasındaki Konya ve Şanlıurfa erkek grubu, gittikleri şehirlerde farklı kültürleri, tarihi ve doğal güzellikleri görüp tanıma fırsatı bulacaklar.

Gelen konuk öğrencileri Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyup Çelikoğlu, liderler ve gönüllü gençler karşıladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehirler ve Kültürler' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement