Şehirler ve Kültürler Projesi Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Şehirler ve Kültürler Projesi Başlıyor

Şehirler ve Kültürler Projesi Başlıyor

Bartın’da Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında yaz dönemi boyunca 240 genç Çanakkale,Gaziantep ve Sivas illerine gidecek.

22.07.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında yaz dönemi boyunca 240 genç Çanakkale, Gaziantep ve Sivas illerine gidecek.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Şehirler ve Kültürler Projesi'nin yaz faaliyetlerine başlanacağını açıkladı.Düzenlenecek olan geziler için Bartın'a 240 kişilik kontenjan verildiğini belirten Özdemir, başvuruları almaya başladıklarını kaydetti.

Özdemir konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: "Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında ilimize Bakanlığımız tarafından yaz dönemi ücretsiz geziler kapsamında Bartın Gençlik Merkezimize 240 kontenjan (120 kız,120 erkek) verilmiş olup gençlerimiz proje kapsamında Çanakkale,Gaziantep ve Sivas illerine gidecekler dedi. Proje 1 Ağustos tarihinde Çanakkale gezisiyle başlayacak olup başvuru için gençlerimiz internet üzerinden http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx linkinden online başvuru yapmaları gerekmektedir." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehirler ve Kültürler Projesi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement