Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük'te - Son Dakika
Yerel

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük'te

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük\'te

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirler ve kültürler projesi kapsamında İzmir, Kayseri ve Bingöl’den gelen 120 öğrenci, Bilecik ve ilçelerinde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret etti.

19.08.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın şehirler ve kültürler projesi kapsamında İzmir, Kayseri ve Bingöl'den gelen 120 öğrenci, Bilecik ve ilçelerinde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret etti.

Gerçekleştirilen proje kapsamında Bozüyük'ü ziyaret eden öğrenciler ilk olarak Metristepe Zafer Anıtı'na geldi. Buradan otobüsler ile Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen en büyük projelerden biri olan Kent Ormanı'na gelen öğrencilere şapka ve anahtarlık hediye edilerek çay ikramı yapıldı. Çevrenin ve doğanın tadını çıkartan öğrenciler, burada yaklaşık 1 saat konakladıktan sonra Bozüyük'ün tarihi ve kültürel olarak en önemli eserlerinden biri olan Kasımpaşa Camii'ni ziyaret etti. Belediye görevlileri tarafından bilgilendirilen öğrenciler camiyi inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Bozüyük'ü tanıma ve tanıtma konusunda son derece önemli olan bu projeye katılan öğrenciler, "Bozüyük'ün bir ilçe olarak bu kadar gelişmiş ve büyük bir yer olduğunu bilmiyorduk. Kültürü ve doğasıyla çok özel bir yer olan Bozüyük'ü ziyaret ettiğimiz için oldukça memnun olduk" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement