Şehit Ağabeyi Kaymakam Törenle Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Şehit Ağabeyi Kaymakam Törenle Uğurlandı

Astsubay kardeşi geçen ay Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit olan ve Bilecik'in Gölpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, törenle uğurlandı.

06.11.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Astsubay kardeşi geçen ay Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit olan ve Bilecik'in Gölpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, törenle uğurlandı.

Eleşkirt Kaymakamlığından Gölpazarı Kaymakamlığı'na atanan Topsakaloğlu için Hükümet Konağı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Topsakaloğlu, törende yaptığı konuşmada, Eleşkirt'e üç yıl kalma niyetiyle geldiğini, ancak bunun kısmet olmadığını ifade ederek, "Malum, kardeşim Turgay Topsakaloğlu Hakkari'de şehit oldu. Bundan dolayı aileme yakın olmam için Bilecik Gölpazarı'na gitmem teklif edildi ve ben de Eskişehir'deki aileme yakın olduğu için kabul ettim" dedi.

İlçede 3 ay görev yaptığını ve bu sürede ilçeyle sıcak bağ kurduğunu dile getiren Topsakaloğlu, Eleşkirt insanını çok sevdiğini ve burada her zaman kendisini memleketinde gibi hissettiğini söyledi.

Topsakaloğlu, konuşmasının ardından kaymakamlık çalışanları ve ilçedeki resmi kurumların amirlerince yeni görev yerine uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Ağabeyi Kaymakam Törenle Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement