Şehit Aileleri ve Gaziler 30 Ağustos Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri ve Gaziler 30 Ağustos Yemeğinde Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri ve Gaziler 30 Ağustos Yemeğinde Bir Araya Geldi

Şehit aileleri ve gaziler, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı yemeğinde bir araya geldi.

30.08.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit aileleri ve gaziler, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı yemeğinde bir araya geldi.

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Milli Egemenlik ve Zafer Bayramı dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını yemek programında ağırladı. Düzenlenen programa şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Karadeniz, il müdürleri ve protokol üyeleri katıldı.

Yemek öncesinde davetlilere hitap eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "İçte ve dışta hiçbir hain emelleri ve işbirlikçileri hiçbir zaman başarıya ulaşmadı. Her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Bugün bu bayramı kutlarken dünden daha güçlüyüz, daha güvenliyiz, daha birlik ve beraberliği içselleştirmiş durumdayız. 15 Temmuz hain darbesine rağmen görüşü ne olursa olsun milletimiz bir ve beraber olmayı göstermiştir. Tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz şehitlerini rahmetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti, devleti ve milleti ile bir bütün olarak, dostuna güven, düşmanına ürperti veren kararlılıkla yoluna devam ediyor. En büyük güvencemiz milletimiz. Evlatlarını büyük zorluklarla yetiştiren, ülkenin değerleri ile yetiştiren annelerin dualarından güç alıyoruz. Biz kararlılığımızla yolumuza devam edeceğiz. Sizlere minnettar ve borçluyuz. Tüm şehit ailelerimize ve gazilerimizle bir arada olmaktan onur duyuyoruz. Emrinizde ve hizmetinizdeyiz. Bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bastığımız yerleri toprak diyerek geçmeyeceğiz. Altında yatan binlerce kefensiz yatanı asla unutmayacağız" dedi.

Vali Güzeloğlu, davetlilerle birlikte yemek yedikten sonra programın düzenlendiği salondan ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri ve Gaziler 30 Ağustos Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement