Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde Buluştu

Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde Buluştu

Şanlıurfa Valiliğince koordine ettiği iftar yemeğinde gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi.

02.08.2013 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valiliğince koordine ettiği iftar yemeğinde gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi.

Özel bir mekanda gerçekleşen iftar yemeğine Vali Celalettin Güvenç, şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda davetli katıldı. Misafirlerle teker teker tokalaşan ve hal hatır soran Şanlıurfa Valisinin talimatlarıyla her masada aileye kamu kurum müdürleri oturtuldu. Ezan sesiyle birlikte okunan dualarla misafirler oruçlarını açarak iftar ettiler. Program sonunda konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güveç, "Bir kez daha sizlerin huzurunda da şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu coğrafyada bayrağımız altında özgürce hürriyet içerisinde yaşıyorsak, yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen geleceğe tümlükle bakıyorsak şüphe yok k i bu şehitlerimizin canları pahasına olmuştur, biz bunu şüphe yok ki gazilerimize borçluyuz. Değerli kardeşlerim sürekli beraberiz zor bir coğrafyada yaşıyoruz, ne yaparsak yapalım uluslar arası güçler ellerini yakamızdan çekmediler çekmeyecekler. Bir sorunu çözmeden bir başka sorunu vizyona, sahneye sunacaklar ve sunuyorlar bunu da görüyorsunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamamızı, kalkınmamızı, çocuklarımızın iyi eğitim almasını, bu ülkenin güçlü lider bir ulus olmasını istemiyorlar ve istemeyecekler dedi.

Konuşmaların ardından yeni kararnameler doğrultusunda Şanlıurfa Merkez ve ilçelerde bulunan kaymakam ve vali yardımcılarının başka illere tayinlerinin çıkmasından dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç tarafından plaket verildi.

Öte yandan iftar yemeğine katılan şehit aileleri ve gaziler Şanlıurfa Valiliğine bu güzel buluşmayı sağladığı için teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika


Advertisement