Şehit Aileleri ve Gazilerin Yardım Çağrısı Cevapsız Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Şehit Aileleri ve Gazilerin Yardım Çağrısı Cevapsız Kalmadı

Şehit Aileleri ve Gazilerin Yardım Çağrısı Cevapsız Kalmadı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini Başkanı Hayati Durak’ın geçtiğimiz gün kullanılmaz hale olan dernek binaları için Bilecik’te faaliyet gösteren bütün kurumlardan istediği yardımlar talebine duyarsız kalmadı.

18.09.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini Başkanı Hayati Durak'ın geçtiğimiz gün kullanılmaz hale olan dernek binaları için Bilecik'te faaliyet gösteren bütün kurumlardan istediği yardımlar talebine duyarsız kalmadı.

Sekiz ay önce doğal afetler sonucu Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği binamı kullanılmaz hale gelmiş, derneğin eşyaları ve mobilyaları geçici olarak binanın yanı başındaki umumi tuvalete bırakılmıştı. Bu durum karşısında Bilecik Kızılay Şubesi Başkanı Selami Çınar Kızılay Şube'sinin üst katını boşaltarak Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini tahsis etmişti. Derneklerinin taşıma esnasında bir açıklama yapan Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini Başkanı Hayati Durak, dernek binalarının kullanılmaz halde olduğunu ve Bilecik'te faaliyet gösteren bütün kurumlardan yardım etmeleri yönünde taleplerinin bildirmişti. Bu açıklanın ardından Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Göksel Balcı, Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği binasında incelemelerde bulundular.

"KARŞILAŞTIĞIMIZ MANZARA KARŞISINDA ÇOK ÜZÜLDÜK"

İncelemeler sonrası açıklama yapan Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin bu yıl yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle uğramış olduğu zararı yerinde görmek istediklerini söyledi. Karşılaştıkları manzara karşısında çok üzüldüklerini belirten Uzun, "Vatanımızı canı pahasına koruyan ve bu uğurda şehit olan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vefanın, sadakatin, millet ve vatan sevgisinin temsilcileri olan şehitlerimizin ve görevlerini ifa ederken uzuvlarını vatan ve millet yolunda feda eden kahraman gazilerimizin haklarını ödemek asla mümkün değildir. Derneğimizde oluşan zararın giderilerek tekrar kullanılabilir hale getirilmesi konusunu önümüzdeki Salı günü yapacağımız Yönetim Kurulu toplantısında görüşeceğiz. Bizler Bilecik TSO olarak Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğimize her türlü maddi ve manevi desteğin sağlanmasını hususunda hazırız" dedi.

Konuşmanın ardından Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini Başkanı Hayati Durak, TSO Başkanı Fevzi Uzun'a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Aileleri ve Gazilerin Yardım Çağrısı Cevapsız Kalmadı - Son Dakika


Advertisement