Şehit Aileleriyle Gazilere Ücretsiz Taksi - Son Dakika
Güncel

Şehit Aileleriyle Gazilere Ücretsiz Taksi

Şehit Aileleriyle Gazilere Ücretsiz Taksi

Amasya’da taksi durağı çalışanları, araçlarına binen şehit aileleri ve gazilerden ücret almama kararı aldı.

05.08.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da taksi durağı çalışanları, araçlarına binen şehit aileleri ve gazilerden ücret almama kararı aldı.

Bahçeleriçi Mahallesi'nde 'Çiçek Taksi' adlı duraklarındaki toplam 6 aracın şehit aileleri ve gazilere 24 saat ücretsiz hizmet vermeye hazır olduğunu belirten taksi durağı işletmecisi Ömer Çelik, "Filomuzda 6 araç var. Sadece şehit ailelerine değil, gazilerimize de ücretsiz uygulamayı başlattık. Bizim de elimizden gelen budur" dedi.

Hemşehrileri Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın da hain saldırı sonucu şehit olduğunu anımsatıp, uygulamalarını araçlarının camlarına yapıştırdıkları Türk bayrağı ve nöbet tutan asker logolu "Bu araç şehit ailelerimize ücretsizdir" yazısıyla duyurduklarına değinen 23 yıllık taksici Ömer Çelik, "Gazilerimizden, şehit ailelerinden alacağımız para bizim yüreğimizi serinletmez. Onlara vefa borcumuzu bizde bu şekilde elimizden geldiği kadarıyla uygulayacağız" diye konuştu.

2 gün önce başlayan uygulama kapsamında araçlarına 3 şehit ailesinin bindiğini anlatan Çelik, "Bize 24 saat ulaşabilirler. Sırf Amasya değil, köylerine dahi gitmek isterlerse ücretsiz gideceklerdir" şeklinde konuştu.

Aracına iki şehit ailesi aldığını anlatan taksi şoförü Adem Sarıtaş da, "İlk başta ücret vermeye çalıştılar. 'Biz kesinlikle almıyoruz' deyince çok şaşırdılar. Çok teşekkür ettiler" ifadelerini kullandı.

Taksiye binen diğer vatandaşlar da uygulamayı anlamlı bulduklarını söylediler. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Aileleriyle Gazilere Ücretsiz Taksi - Son Dakika


Advertisement