Şehit Astsubay Mehmet Karakaşoğlu'nun Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubay Mehmet Karakaşoğlu'nun Baba Ocağına Ateş Düştü

Şehit Astsubay Mehmet Karakaşoğlu\'nun Baba Ocağına Ateş Düştü

Kocaeli’nde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu’nun Ankara’da bulunan evinde yakınları taziyeleri kabul ediyor.

13.10.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu'nun Ankara'da bulunan evinde yakınları taziyeleri kabul ediyor.

Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya eğitim maksadıyla gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra Kocaelinde düşmesi sonucu şehit olan Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu'nun (30) Keçiören'de bulunan baba ocağında yakınları taziyeleri kabul ediyor. Şehidin babası ve annesinin, cenazeyi almak için Bursa'ya gittikleri öğrenildi. Baba evinin bulunduğu sokakta komşularının evlerinin balkonlarına Türk Bayrağı astığı görüldü.

Şehidin cenazesinin Bursa'da yapılacak olan otopsinin ardından yarın Ankara'ya getirileceği öğrenildi. Kocatepe Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şehit Karakaşoğlu'nun cenazesi Cebeci Askeri Şehitliği'nde defnedilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubay Mehmet Karakaşoğlu'nun Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement