Şehit Astsubay Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubay Toprağa Verildi

Şehit Astsubay Toprağa Verildi

Uşak'ta trafik kazasına müdahale sırasında üzerine kamyonet devrilmesi sonucu şehit olan astsubay Hüseyin Burhan'ın cenazesi, memleketi Hatay'da toprağa verildi.

18.01.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta önceki gece kaza yapan tankerin çevresinde incelemelerde bulunduğu sırada üzerine başka bir kamyonetin devrilmesi sonucu şehit olan Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan'ın cenazesi, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde toprağa verildi.

Kırıkhan Devlet Hastanesi morgundan askeri yetkililer ve yakınları tarafından alınan şehidin naaşı, Merkez Ulu Camisi bahçesine getirildi.

Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından öğle vakti kıldırılan cenaze namazına, Burhan'ın ailesi ve yakınları ile Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kırıkhan Kaymakamı Halil Uyumaz, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, İskenderun 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celeboğlu, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından Burhan'ın cenazesi askeri bando eşliğinde bir süre askerlerin omzunda taşındı. Törene katılan vatandaşlar, Türk bayrağı açarak "Şehitler ölmez vatan bölünmez ve her şey vatan için" sloganları attı.

Burhan'ın cenazesi daha sonra Kırıkhan Şehitliği'nde defnedildi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubay Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement