Şehit Astsubayın Annesine Acı Haber, Çalıştığı Yerde Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubayın Annesine Acı Haber, Çalıştığı Yerde Verildi

Şehit Astsubayın Annesine Acı Haber, Çalıştığı Yerde Verildi

Hakkari'de şehit olan Piyade Astsubay Üst Çavuş Kenan Ceylan'ın annesine acı haber, evde bulunamayınca çocuk bakıcılığı yaptığı yerde verildi.

24.08.2015 15:40  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı sabah saatlerinde uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit olan 2 askerden Piyade Astsubay Üst Çavuş 30 yaşındaki Kenan Ceylan'ın Ankara'daki evine acı haber ulaştırıldı. Acı haber annesi çocuk bakıcılığı yaptığı evden 'Bir evrağınız var, imzalamanız gerekiyor' denilerek getirildiği evinde verildi.

"BİR EVRAĞINIZ VAR İMZALAMANIZ GEREKİYOR" DİYEREK ACI HABERİ VERDİLER

Şehit Piyade Astsubay Üst Çavuş bekar Kenan Ceylan'ın Ankara'nın Mamak İlçesi 294'üncü Sokak Cumhuriyet Apartmanı'ndaki evine gelen Garnizon Komutanlığı'nda görevli 2 Albay anne Güner Ceylan'ı evinde bulamadı. Komşularının verdiği bilgi doğrultusunda çocuk bakıcılığı yaptığı eve giden komutanlar "Bir evrağınız var, imzalamanız gerekiyor" diyerek anne Güner Ceylan'ı evine getirdi.

SAĞLIK EKİBİNİ GÖRÜNCE YERE YIĞILDI

Burada sağlık görevlilerini de gören anne Güner Ceylan acılı haber verilirken yere yığıldı. Polis emeklisi babasını uzun yılar önce akciğer kanserinden kaybeden şehit Kenan Ceylan'ın kız kardeşi Güner Ceylan'ın Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olduğu, ağabeyi Kemal Ceylan'ın da Urfa'da banka müfettişi olarak görev yaptığı belirtildi.

BİNAYA TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Acı haberin mahallede duyulması üzerine komşuları şehit Kenan Ceylan'ın evine ve balkonlarına Türk bayrakları astı. Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Nevzat Büyükceran da şehit Ceylan'ın evine gelerek taziyede bulundu.

TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Mamak Belediyesi, şehidin evinin sokağında taziye çadırı kurarken, sağlık ekipleri de ambulansla şehit evinin önünde bekletiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubayın Annesine Acı Haber, Çalıştığı Yerde Verildi - Son Dakika

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement