Şehit Ateşi Bir Kez Daha Eskişehir'e Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi Bir Kez Daha Eskişehir'e Düştü

Şehit Ateşi Bir Kez Daha Eskişehir\'e Düştü

DİYARBAKIR Lice'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in Eskişehir'deki babaevi yasa boğuldu.

25.11.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR Lice'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş  Mehmet Arıyeşil'in Eskişehir'deki babaevi yasa boğuldu.

Evli ve 1 çocuk babası 32 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in şehit haberini askeri yetkililer Eskişehir'in Gültepe Mahalesi Dermaner Sokak'ta oturan babası İsmail Hakkı ve annesi Hamide bildirdi. Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı, bir 112 ambulansı da evin önünde hazır bekletildi. Evin önüne Odunpazarı Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

Şehidin babası İsmail Hakkı Arıyeşil'in Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

EŞHİŞEHİR BİR ŞEHİDİNİ BUGÜN TOPRAĞA VERMİŞTİ

Eskişehir'de bugün, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş 26 yaşındaki Melih Ateş toprağa verilmişti. Diyarbakır Lice'de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in de yarın Eskişehir'de toprağa verilmesi bekleniyor.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi Bir Kez Daha Eskişehir'e Düştü - Son Dakika


Advertisement