Şehit Ateşi Kocaeli'ne Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi Kocaeli'ne Düştü

Şehit Ateşi Kocaeli\'ne Düştü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin Kocaeli’nin Gölcük’teki evine acı haber ulaştı.

22.01.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere'nin Kocaeli'nin Gölcük'teki evine acı haber ulaştı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmalar şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere'nin (44) Gölcük'teki evine acı haber ulaştı. Gölcük Donanma Mahallesi 7. Sokak'taki baba evine ulaşan acı haber sonrasında Kocaeli'deki protokol üyeleri şehidin baba evine gelerek şehidin babası Hasan Özdere ve annesi Emine Özdere'ye destek oldular.

Gölcük nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şehit Özdere'nin Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu geçici görevlendirme ile Cizre'ye gönderildiği öğrenildi. PKK'lı teröristlerce şehit edilen Özel Harekat Polisi Bayram Özdere'nin 21 yıllık polis memuru olduğu evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi Kocaeli'ne Düştü - Son Dakika


Advertisement