Şehit Ateşinin Düştüğü Malkara'da Tüm Etkinlikler İptal - Son Dakika
Yerel

Şehit Ateşinin Düştüğü Malkara'da Tüm Etkinlikler İptal

Şehit Ateşinin Düştüğü Malkara\'da Tüm Etkinlikler İptal

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, teröristler tarafından yola daha önceden tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural’ın memleketi Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde tüm etkinlikler iptal edildi.

13.11.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, teröristler tarafından yola daha önceden tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın memleketi Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde tüm etkinlikler iptal edildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonlara İstanbul'dan takviye olarak gönderilen timin arazide yaptığı arama-tarama çalışması sırasında teröristler tarafından yola daha önceden tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural şehit oldu. Vural'ın Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR, TÜM ETKİNLİKLER İPTAL

Malkara Belediyesi ise, 14 Kasım Cumartesi günü Malkara'nın kurtuluşu ile ilgili yapılması planlanan tüm etkinliklerin iptal etti. Malkara Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Malkaramızın Doğanköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Selim Vural'ın bugün terör örgütleri ile çıkan çatışmada şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Malkara'yı olduğu gibi tüm Türkiye'yi yasa boğan şehidimiz sebebiyle 14 Kasım 2015 Cumartesi günü Malkara'nın Kurtuluşu ile ilgili yapılması planlanan tüm etkinliklerin iptal edildiğini kamuoyuna duyururuz" ifadeleri kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Ateşinin Düştüğü Malkara'da Tüm Etkinlikler İptal - Son Dakika


Advertisement