Şehit Atmaca Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi - Yozgat - Son Dakika
Güncel

Şehit Atmaca Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi - Yozgat

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit evinden görüntüler Çocukların köpekle oynama görüntüleri Kur'an-ı Kerim okunması Kemal Afşin Ekinci'nin konuşması Koyunu araçtan indirme görüntüleri Şehit Atmaca adına futbol turnuvası düzenlendi Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit düşen Jandarma Üstçavuş Nusrat Atmaca adına Yozgat'ın Sorgun ilçesinde futbol turnuvası düzenlendi.

30.04.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit evinden görüntüler

Çocukların köpekle oynama görüntüleri

Kur'an-ı Kerim okunması

Kemal Afşin Ekinci'nin konuşması

Koyunu araçtan indirme görüntüleri

Şehit Atmaca adına futbol turnuvası düzenlendi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit düşen Jandarma Üstçavuş Nusrat Atmaca adına Yozgat'ın Sorgun ilçesinde futbol turnuvası düzenlendi.

Sorgun Anadolu Lisesi öğretmenlerince halı sahada düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan takıma koyun, ikinciye yarım altın, üçüncüye de çeyrek altın verildi.

Dereceye giren takımlar, şehit Atmaca'nın Aşağı Cumafakılı köyündeki babaevine giderek ödüllerini şehidin ailesine verdi.

Öğretmenler, ziyarette Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Öğretmenlerden Kemal Afşin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgat'ın en çok şehit veren illerin başında geldiğini söyledi. Şehit ailelerinin başlarının tacı olduğunu ifade eden Ekinci, şöyle konuştu:

"Vatan ve bizler için hayatlarının baharında şehit düşen bu kardeşlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Arkadaşlarımızla neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk ve bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya 8 takım katıldı. Ödül olarak turnuvanın birincisi koyun, ikincisi yarım altın, üçüncüsü ise çeyrek altın kazandı. Bu ödülleri, şehidimizin babası Osman Atmaca'nın evine getirip teslim ettik."

Şehit Atmaca Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi - Yozgat
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Atmaca Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi - Yozgat - Son Dakika


Advertisement