Şehit Babası Motosiklet Kazasında Öldü - Son Dakika
Güncel

Şehit Babası Motosiklet Kazasında Öldü

Muğla'da iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir buçuk ay önce şehit düşen Teğmen Altuğ Pek'in babası Mehmet Pek hayatını kaybetti.

19.12.2015 18:02  Güncelleme: 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da Bayır Sanayi girişinde Mustafa Uslu yönetimindeki 48 BC 755 plakalı motosiklet, karayolunda Yatağan istikametine seyir halinde iken tali yoldan evine gitmek için karayoluna çıkan şehit Babası Mehmet Pek'in kullandığı motosiklet ile çarpıştı.

50 METRE SÜRÜKLENDİLER

Kaza sonrası iki motosiklet de yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kazada yaralanan 48 BC 755 plakalı motosiklet sürücüsü Mustafa Uslu'yu Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

ŞEHİT BABASI OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Uslu'nun durumunun ciddi olduğu ve ameliyata alındığı kaydedildi. Şehit babası Mehmet Pek ise kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu geldi. Vali Çiçek, Kaymakam Zeki Araslan'dan kaza hakkında bilgi aldı.

YOL İKİ SAAT KAPALI KALDI

Kaza sonrası karayolu trafiğe yaklaşık 2 saat kapatılarak sürücülere başka güzergahtan yol verildi. Kazada hayatını kaybeden şehit babası Mehmet Pek'in cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şehit Babası Motosiklet Kazasında Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Babası Motosiklet Kazasında Öldü - Son Dakika


Advertisement