Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı - Son Dakika
Güncel

Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı

Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı

Van'ın Çaldıran ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç'ın babasının "Bizi nasıl bırakıp gidiyorsun oğlum" feryadı herkesi ağlattı.

05.09.2016 12:01  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran ilçesinin Tendürek Dağı bölgesinde PKK mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

CEMEVİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Asker ve sivil yetkililerce, Gündoğdu Mahallesi Mihalgazi Caddesi'nde yaşayan şehidin babası Hüseyin Kılınç ile annesi Şenay Kılınç'a oğullarının şehadet haberi geçtiğimiz gün verilmişti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan şehit için ilk olarak cemevinde bir tören düzenlendi.

Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı

Şehit babasının gözyaşlarını askerler sildi...

BABANIN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Askerlerin omzunda cemevi bahçesine getirilen şehidin al bayrağa sarılı tabutunu gören ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun tabutuna sarılan acılı baba Hüseyin Kılınç, "Bizi nasıl bırakıp gidiyorsun oğlum" diye uzun süre feryat ederek gözyaşlarına boğuldu. Şehidin kız kardeşi ve annesi de bir an olsun tabutun başından ayrılmazken, şehidin naaşı öğle namazına müteakip Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verildi

Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİT BABASINI ALNINDAN ÖPTÜ

Öte yandan Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, şehit babasına taziye dileklerini ileterek, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi ve baba Kılınç'ı alnından öptü.

Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Babasının Feryatları Yürekleri Dağladı - Son Dakika


Advertisement