Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın Evinde Yas... - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın Evinde Yas...

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman\'ın Evinde Yas...

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHAMardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün öğleden sonra PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın Pendik Kaynarca'daki evinde yas var.Binbaşı Karaman'ın şehit olduğu haberi, ailesine akşam saatlerinde askeri yetkililer tarafından bildirildi.

07.04.2016 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHA

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün öğleden sonra PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın Pendik Kaynarca'daki evinde yas var.

Binbaşı Karaman'ın şehit olduğu haberi, ailesine akşam saatlerinde askeri yetkililer tarafından bildirildi. Haberin duyulması üzerine, şehit binbaşının oturduğu ev ile sokağa Türk Bayrakları asıldı. Komşularının da evlerine bayrak astıkları görüldü.

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman için sokağa taziye çadırı kurulurken, komşuları da acılı aileye başsağlığı ziyaretine gelmeye başladı.

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın cenazesinin, Mardin'de yarın yapılacak törenin ardından İstanbul'a getirilerek, vasiyeti üzerine Kaynarca'da annesinin yanında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın Evinde Yas... - Son Dakika


Advertisement