Şehit Binbaşının Kızı, Babasını Şapkasıyla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşının Kızı, Babasını Şapkasıyla Uğurladı

Şehit Binbaşının Kızı, Babasını Şapkasıyla Uğurladı

Muş'ta PKK'lı teröristler tarafından çapraz ateşe tutularak şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız için düzenlenen törene, kızı babasının asker şapkasıyla katıldı.

28.07.2015 14:07  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta, eşi ve kızının gözleri önünde PKK'lı teröristlerin saldırı sonucu şehit düşen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız için askeri tören düzenlendi. Babasının şapkasını hiç çıkarmayan genç kız ve acılı annenin gözyaşları yürekleri dağladı.

ÇAPRAZ ATEŞE TUTULDU

Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ve kızı ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sırada otomobili arıza yaptı. Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip eden iki araçta bulunan PKK'lı teröristler tarafından çapraz ateşe tutuldu. Teröristler olay yerinden kaçarken, Binbaşı Kulaksız şehit oldu Muşkızı da yaralandı.

BABASININ ŞAPKASINI HİÇ BIRAKMADI

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın memleketi Amasya'nın Merzifon İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Binbaşı için bugün Muş il Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Anne-kızın törende el el tutuşarak birbirlerinden destek alması dikkat çekti. Genç kız, cenaze törenine şehit babasının şapkası ile katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu tören sonrası Şehit Binbaşı'nın cenazesi memleketi Amasya'ya gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşının Kızı, Babasını Şapkasıyla Uğurladı - Son Dakika


Advertisement