Şehit Binbaşı Kulaksız'ı Asker Selamıyla Uğurlayan Eşi Sibel: O Benim Arslan'ım, Bütün Milletin... - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşı Kulaksız'ı Asker Selamıyla Uğurlayan Eşi Sibel: O Benim Arslan'ım, Bütün Milletin...

Şehit Binbaşı Kulaksız\'ı Asker Selamıyla Uğurlayan Eşi Sibel: O Benim Arslan\'ım, Bütün Milletin...

Şehit BİNBAŞI'NIN EŞİ: ARSLANIMI KÖYE ARSLANLAR GİBİ GETİRDİM Şehit Binbaşı 46 yaşındaki Arslan Kulaksız'ın cenazesi, Muş'ta yapılan törenin ardından askeri uçakla Merzifon 5'inci Ana Jet Üst Komutanlığı Askeri Havaalanı'na getirildi.

28.07.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit BİNBAŞI'NIN EŞİ: ARSLANIMI KÖYE ARSLANLAR GİBİ GETİRDİM

Şehit Binbaşı 46 yaşındaki Arslan Kulaksız'ın cenazesi, Muş'ta yapılan törenin ardından askeri uçakla Merzifon 5'inci Ana Jet Üst Komutanlığı Askeri Havaalanı'na getirildi. Cenazeyi burada Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Altay ve şehidin yakınları karşıladı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Altay ile birlikte bekleme salonunda bulunan ailenin yanına taziyeye giden Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'e şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ablası Emine Şallı, "Siz geldiniz Arslanım nerede?" diyerek feryad etti. Şehit Binbaşı Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız ve kızı İrem, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu ile birlikte uçaktan indi. Bu sırada şehit binbaşının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Daha sonra tabut, askerler tarafından cenaze aracına konuldu. Cenaze, konvoy eşliğinde Binbaşı Kulaksız'ın baba evinin bulunduğu Ortaova Köyü'ne getirildi. Bu sırada araçtan inen şehit eşi Sibel Kulaksız, "Arslanımı köye Arslanlar gibi getirdim" diyerek gözyaşı döktü.

Daha sonra şehidin cenazesi köy meydanında götürülerek yakınlarından tekrar helallik alındı.

Şehit binbaşının cenazesi daha sonra konvoyla birlikte Merzifon İlçe merkezindeki Kara Mustafa Paşa Camii'ne getirildi. Burada ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında şehidin cenazesi, Merzifon Hava Şehitliği'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşı Kulaksız'ı Asker Selamıyla Uğurlayan Eşi Sibel: O Benim Arslan'ım, Bütün Milletin... - Son Dakika


Advertisement