Şehit Binbaşı'nın Mezarına Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşı'nın Mezarına Ziyaretçi Akını

Şehit Binbaşı\'nın Mezarına Ziyaretçi Akını

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde teröristlerce şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Amasya'nın Merzifon İlçesi'ndeki mezarı yakınları, akrabaları, arkadaşları ve beraber görev yaptığı meslektaşlarının akınına uğradı.

29.07.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde teröristlerce şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Amasya'nın Merzifon İlçesi'ndeki mezarı yakınları, akrabaları, arkadaşları ve beraber görev yaptığı meslektaşlarının akınına uğradı. Şehit binbaşının baba evinde ailesi taziyeleri kabul etmeye devam etti.

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde önceki gün uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız (46) dün düzenlenen cenaze töreniyle memleketi Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Binbaşının cenazesi Merzifon İlçesi'ndeki Hava Şehitliği'nde toprağa verilirken, baba evinin bulunduğu Ortaova Köyü'ndeki yas sürüyor. Şehidin baba evinde şehit eşi Sibel Kulaksız, şehidin annesi Nevriye (83) ve babası emekli madenci Ömer Kulaksız (85) ile yakınları taziyeleri kabul etti.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen şehit binbaşının görev yaptığı yerlerdeki arkadaşları, meslektaşları ve emir komutasındaki askerler baba evine gelerek acıyı paylaştı. Ayrıca Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Merzifon Hava Şehitliği'ndeki mezarı da ziyaretçi akınına uğradı. Şehit Binbaşı arkadaşının mezarını ziyaret ederek dua eden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Kamil Karadeniz, "Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda beraber okuduk. Okul basketbol takımında beraber forma giydik. Rize'de de beraberdik görev yaptık. Kendisi benim komutanımdı. Daha sonra o subay oldu ve yükseldi. O bizim ağabeyimizde. Vatansever biriydi. İyi bir arkadaşımdı, iyi bir komutanımdı. Herkesin ağabeyiydi. Çok üzgünüm" dedi. - Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşı'nın Mezarına Ziyaretçi Akını - Son Dakika


Advertisement