Şehit Binbaşının Adı Caddeye Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşının Adı Caddeye Verildi

Şehit Binbaşının Adı Caddeye Verildi

Muş'ta, otomobilinde eşi ve çocuğunun gözleri önünde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı, memleketi Amasya'da bir caddeye verildi.

10.11.2015 11:15  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde, otomobilinde eşi ve çocuğunun gözleri önünde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı, memleketi Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde caddeye verildi.

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde 27 Temmuz'da eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile PKKlı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adının, Merzifon Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında alınan kararla bir caddeye verilmesi kabul edildi.

Yunus Emre Mahallesi ve Sofular Mahallesi'nin kesiştiği bölgedeki adı olmayan caddeye 'Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı verildi. Caddeye Arslan Kulaksız'ın adının yazılı olduğu tabela asıldı. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adının verildiği caddenin ana arter olacağını ve binbaşının isminin burada yaşayacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşının Adı Caddeye Verildi - Son Dakika


Advertisement