Şehit Emniyet Amirinin Cenazesi Alanya'ya Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Emniyet Amirinin Cenazesi Alanya'ya Getirildi

Şehit Emniyet Amirinin Cenazesi Alanya\'ya Getirildi

Mardin’in Dargeçit ilçesinde yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un cenazesi Antalya’nın Alanya ilçesine getirildi.

03.09.2015 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Dargeçit ilçesinde yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un cenazesi Antalya'nın Alanya ilçesine getirildi.

Şanlıurfa doğumlu olan ancak annesi Emine Aksoy'un isteği üzerine cenazesi Alanya'da defnedilecek olan şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un naaşı, Mardin Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla saat 21.30 sıralarında Gazipaşa Alanya Havalimanı'na getirildi. Gazipaşa ve Alanya protokol üyelerinin hazır bulunduğu karşılamaya 300'e yakın vatandaş da katıldı.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçağın piste inmesiyle birlikte şehit yakınlarının feryadı yükseldi. Uçaktan ilk olarak şehidin eşi Aysun ve annesi Emine indi. Şehidin 5 yaşındaki oğlu Cengizhan yakınlarının kucağında uçaktan inerken 12 yaşındaki oğlu Mehmet ise elinde Türk bayrağı ile uçaktan indi. Anne ve eşin feryadı apronda bekleyenleri duygulandırdı.

Şehidin naaşı, Gazipaşa Alaya Havalimanı'nda kortej eşliğinde cenaze aracına konularak defnedileceği Alanya ilçesine götürüldü. Mardin'in Dargeçit ilçesinde yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polis şehit olmuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Emniyet Amirinin Cenazesi Alanya'ya Getirildi - Son Dakika


Advertisement