Şehit Emre Tunca İçin Baba Evinde Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Şehit Emre Tunca İçin Baba Evinde Mevlit Okutuldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya karşı yürütülen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Emre Tunca için, Ankara'nın Çubuk ilçesindeki baba evinde mevlit okutuldu.

27.03.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya karşı yürütülen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Emre Tunca için, Ankara'nın Çubuk ilçesindeki baba evinde mevlit okutuldu.

Nusaybin'de terör örgütü PKK mensuplarına karşı yürütülen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Emre Tunca ve tüm terör şehitleri için, şehit Tunca'nın Cumhuriyet Mahallesinde bulunan babasının evinin önünde mevlit okundu.

Okunan Mevlitin Çubuk Belediyesi tarafından ev yanında kurulan taziye çadırında ilçedekilerin imece olarak hazırladığı yemek vatandaşlara ikram edildi.

Yemek öncesi ve sonrasında Merkez Camisi imamı Lokman Öztürk tarafından Kuran'ı Kerim okundu, gelenlere gül suyu, lokum ve çay ikram edildi.

Programa Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Garnizon Komutanı Durmuş Kıran, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askere gitmeye hazırlanan gençler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzman Çavuş Emre Tunca, terör örgütü PKK mensuplarınca Mardin'in Nusaybin ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 21 Mart'da şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Emre Tunca İçin Baba Evinde Mevlit Okutuldu - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement