Şehit Furkan Doğan Cami İbadete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şehit Furkan Doğan Cami İbadete Açıldı

Şehit Furkan Doğan Cami İbadete Açıldı

Talas Belediyesi ve hayırsever Mustafa Argun tarafından Talas’ın Reşadiye ilçesine yaptırılan Şehir Furkan Doğan Cami, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile açıldı.

17.06.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi ve hayırsever Mustafa Argun tarafından Talas'ın Reşadiye ilçesine yaptırılan Şehir Furkan Doğan Cami, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile açıldı.

Cuma namazının ardından düzenlenen açılış törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Müftüsü Şahin Güven ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin hayırsever bir şehir olduğunu söyledi. Hayırseverler tarafından yaptırılan caminin açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğu belirten Özhaseki, Furkan Doğan'ın kendilerine şefaatçi olmasını istedi.

Kendi çocukluğunda kendilerini camiden enselerine vurarak kovduklarını anlatan Özhaseki, çocukların camiye alıştırılması gerektiğini söyledi. Çocukların gürültüsünden dolayı camiden kovulmaması gerektiğini söyleyen Bakan Özhaseki, çocukların gürültüsünün melek cıvıltısı olduğunu kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Furkan Doğan Cami İbadete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement