Şehit Gözyaşları Arasında Memleketine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Gözyaşları Arasında Memleketine Gönderildi

Trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Ali Polat için Diyarbakır'da düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı.

15.12.2013 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunda önceki gün meydana gelen trafik kazasında 14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ali Polat'ın cenazesi memleketi Gaziantep'e uğurlandı.

Şehit olan polis Ali Polat için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Mehmet Cahit Kıraç, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Recep, 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Nejat Bilgin, Emniyet Müdürü Recep Güven, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, şehit yakınları, meslektaşları ile önceki gün kazada yaralanan 14 yaş altı çim hokeyi takımı sporcuları ile velileri de katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehidin tabutunun meslektaşlarının omuzların tören alanına getirilmesiyle başlayan törende şehidin annesi, babası, kardeşi ve eşi tabuda sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin ailesi gibi kazada yaralanan 14 yaş altı çim hokeyi takımı sporcuları ile velileri de tabuta sarılarak ağladı. Törene katılanların tamamı bu duygusal anda gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çektikleri görüldü. Duaların okumasıyla son bulan törende şehidin cenazesi memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şehit Gözyaşları Arasında Memleketine Gönderildi - Son Dakika


Advertisement