Şehit Haberleri, Uçurtma Şenliğini İptal Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Şehit Haberleri, Uçurtma Şenliğini İptal Ettirdi

Kayseri'nin merkez Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından 15 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 7. Geleneksel Uçurtma Yarışması ve Bahar Şenliği, Hakkari Çukurca'dan gelen şehit haberleri üzerine, ertelendi.

13.05.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin merkez Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından 15 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 7. Geleneksel Uçurtma Yarışması ve Bahar Şenliği, Hakkari Çukurca'dan gelen şehit haberleri üzerine, ertelendi.

Belediye'den yapılan açıklamada, "Çocuk Meclisi tarafından 15 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan 7. Geleneksel Uçurtma Yarışması ve Bahar Şenliği, Hakkari Çukurca'da teröristlerle girdikleri çatışmada Kayseri Komando Tugayı'ndan 6, helikopter kazasında da 2 askerimizin şehit olması ve bu şehitlerin 2'sinin Kayseri Tomarza nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Uzm. Çvş. İbrahim Akarsu ve Uzm. Çavuş Nazmi Kapucu olmasından dolayı 15 Mayıs 2016 günü Gesi Mesire alanındaki etkinlik iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Haberleri, Uçurtma Şenliğini İptal Ettirdi - Son Dakika


Advertisement