Şehit İbrahim Akdemir, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit İbrahim Akdemir, Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına getirilmesi Şehidin askerlerin omzunda ambulansa taşınması Eşinin asker selamı Şehidin annesinin ve kızının şehidin asker şapkasını takması Şehidin evinin önünde helallik alınması Cemevinde namaz kılınması Şehit babasının şehidin şapkasını takması Protokol üyeleri Cemevinde bir grubun "şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı Türk bayrağı Şehitlerimizi uğurluyoruz Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Akdemir'in cenazesi memleketi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde toprağa verildi Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Akdemir, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

03.04.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına getirilmesi

Şehidin askerlerin omzunda ambulansa taşınması

Eşinin asker selamı

Şehidin annesinin ve kızının şehidin asker şapkasını takması

Şehidin evinin önünde helallik alınması

Cemevinde namaz kılınması

Şehit babasının şehidin şapkasını takması

Protokol üyeleri

Cemevinde bir grubun "şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı

Türk bayrağı Şehitlerimizi uğurluyoruz

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Akdemir'in cenazesi memleketi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde toprağa verildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Akdemir, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'deki askeri törenin ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, helikopterle Bismil'e oradan da karayolu ile Türkmenhacı Mahallesindeki babaevine getirildi.

Güçlükle ayakta durabilen şehit eşi Seval asker selamı verdi, 15 yaşındaki kızı Sevcan ise babasının kepini elinden bırakmadı. Burada gözyaşları içerisinde helallik alınmasınının ardından Akdemir'in cenazesi cemevine götürüldü. Baba Mehmet Akdemir ise oğluna ait asker şapkasını taktı, fotoğrafını öptü.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı Türkmenhacı Mezarlığında toprağa verildi.

Törene, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, Bismil Kaymakamı Tuncay Güle, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

Bu arada, törenin yapıldığı cemevi ile şehidin babasına ait ev ve mahalleye çok sayıda Türk bayrağı asıldı.

Akdemir'in Kızıltepe'de görev yaptığı ve geçici olarak Nusaybin'e görevlendirildiği öğrenildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda dün 1 özel hareket polisi ile 5 asker şehit olmuştu.

Şehit İbrahim Akdemir, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit İbrahim Akdemir, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement